hoe vul je een sodapup mandala
Yasmin
02/20/2023
1 min
0

Waar vul je een Sodapup mandala mee?

02/20/2023
1 min
0

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, de slowfeed mandala's van Sodapup. Op Instagram komen de mooiste traktaties voorbij, maar waarmee vul je een mandala? En misschien nog een grotere vraag; waarmee?

Wat is een Sodapup mandala?

Een Sodapup mandala is een voerbak voor de hond met verschillende vakken om het schrokken tegen te gaan. Je hond moet meer moeite doen om het eten uit de mandala te halen, waardoor er langzamer gegeten wordt. Ze zijn er in 5 verschillende kleuren, namelijk in het groen, blauw, geel, roze en paars.

Sodapup mandala's

Waar vul je een Sodapup mandala mee?

Dat kan van alles zijn, net wat jouw hond lekker vindt! Je kan er het standaard voer in geven, zoals brokken of natvoer. In een mandala ziet dat er ook al een stuk leuker uit dan de standaard voerbak.

Je kan er ook een ware traktatie van maken door groente, fruit, hondenpindakaas of andere lekkernijen toe te voegen. Deze maakte ik van de week voor Marley.

Dat ziet er lekker uit he?

In deze groene Sodapup mandala zit:

Meer inspiratie nodig?

Op Instagram deel ik alle creaties met de mandala en andere hersenwerken met #ontdekmetmarley, kijk daar ook eens tussen   


Heb je zelf ook een traktatie gemaakt voor je hond? Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, dus kom maar op met die foto's!


Reacties