Leer ons kennen!

De gezichten en het ontstaan van By Marley

De webshop is gebaseerd op de ervaringen van Marley, maar ontstaan uit de liefde van Yasmin voor het samen bezig zijn met de hond. We hebben een sterke band opgebouwd door samen te trainen, te spelen en nieuwe avonturen te beleven.


Voordat ik daar meteen een heel verhaal over schrijf, begin ik eerst met ons voor te stellen!
Ik ben Yasmin, 27 jaar en altijd al dol geweest op dieren met een grote liefde voor honden. Naast mijn liefde voor dieren ben ik erg creatief en heb ik fotografie gestudeerd, waardoor ik mezelf sinds 2016 professioneel fotograaf mag noemen.


In maart 2022 kwam labrador puppy Marley bij ons komen wonen en al mijn liefde en aandacht ging naar haar. Ik heb er ontzettend van genoten om dat kleine ondeugende hondje op te zien groeien tot de prachtige, trouwe en lieve hond die ze vandaag is. En wat een geweldig model om te fotograferen! 


 'Samen ontdekte we hoe leuk het is om samen te werken, te trainen, te spelen en te leren van elkaar' 


Ik wilde graag onze foto's en ervaringen delen en zo ontstond By Marley. We zijn begonnen met de favoriete producten van puppy Marley aan te bieden in de webshop. Ondertussen is Marley 2 jaar oud en weet ik goed waar haar interesses liggen. Zo is ze dol op samen trainen, hersenwerken en eten haha.


Met dat als houvast ben ik me meer gaan verdiepen in de mentale stimulatie (verrijking) en gezonde voeding/snacks. Ik leer graag bij door opleidingen en cursussen te volgen om mijn kennis uit te breiden om persoonlijk advies te kunnen geven. In 2024 heb ik mijn certificaat tot voerexpert behaald en ben ik door aan het leren om gediplomeerd voedingsadviseur te worden.


 'Marley is dé inspiratie bron voor nieuwe producten en uitbreiding van ons bedrijf' 


De webshop veranderd mee in ons leerproces en is ontstaan uit onze persoonlijke ervaringen. De persoonlijke ervaringen vind ik erg belangrijk en daarom kan je bij alle producten op de webshop de ervaring van Marley en mijzelf lezen.