Leer ons kennen!

De gezichten en het ontstaan van By Marley

De webshop is gebaseerd op de ervaringen van Marley, maar ontstaan uit de liefde van Yasmin voor het samen bezig zijn met de hond. We hebben een sterke band opgebouwd door samen te trainen, te spelen en nieuwe avonturen te beleven. We hebben ontdekt dat deze interactieve ervaringen niet alleen onze band versterken, maar ook een positieve invloed hebben op Marley's gedrag.

Om te laten zien hoe leuk het is om samen bezig te zijn en hoeveel verschillende mogelijkheden je daarin hebt, is de webshop By Marley ontstaan. We delen graag onze avonturen en ontdekkingen met anderen. Om zo nog meer mensen en hun honden te kunnen laten genieten van de voordelen van interactieve activiteiten (zoals enrichment, hersenwerk, training, wandelen etc.).


   Ons motto is niet voor niks: Ontdek met ons mee   


Om ervoor te zorgen dat ik je zo goed mogelijk kan adviseren, zeker op het gebied van voerverrijking, ookwel food enrichment, ben ik (Yasmin) in mei 2023 begonnen met de opleiding tot voerexpert voor honden. Voeding is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn je hond, en ik wil graag mijn kennis en inzichten delen met anderen. Om zo allemaal te kunnen zorgen voor een zo lang, gezond en gelukkig leven voor onze hondjes.

Om mijn kennis voortdurend bij te werken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig workshops, webinars en lees ik vakliteratuur. Door mezelf op deze manier bij te scholen, kan ik jou en je hond een passend advies geven.


   Marley test alle producten zorgvuldig uit   


De webshop krijgt een steeds groter aanbod met producten die specifiek zijn geselecteerd op basis van de ervaringen van Marley en Yasmin. Van (interactief) speelgoed tot voedingssupplementen, enrichment producten en (training) snacks. Elk product is zorgvuldig gekozen voor de kwaliteit en het plezier. Wanneer een product niet door ons wordt goedgekeurd, zal deze niet in de webshop komen te staan. Met alle producten in de webshop hebben we een persoonlijke ervaring. Deze ervaring kan je bij elk product ook terug lezen.